Lid worden

 

Voor €5 per jaar ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief via mail met de laatste aanvullingen en oude nieuwsjes.

Bovendien linken wij eventueel uw site aan de pagina met de geschiedenis van uw vereniging, bedrijf...  U kunt ook op uw site een link leggen naar de pagina van het Sleins archief die u wil delen met anderen.

Diegene die een papieren versie willen betalen €10 per jaar

Schrijf over op rek. nr. BE76 9795 2473 0595 en BIC-code ARSPBE22 met vermelding van uw emailadres.

 

 

Ik wil die foto ook hebben!

Alle foto’s op deze site hebben een lage resolutie. De afbeeldingen die vrij zijn van rechten - waar in het tekstvenster onderaan wanneer u de foto aanklikt, geen X verschijnt - kan u in fotokwaliteit bij ons bestellen. Ze zijn enkel beschikbaar op A3 formaat en kosten €3 tot €6, naargelang de kwaliteit van het origineel. Neem daarvoor contact op met vermelding van rubriek, subrubriek(en) en titel of onderschrift èn fotonummer (!). Ook zijn er foto's te verkrijgen uit de films van de collectie Debbaut. Deze foto's zullen eerlang op http://www.erfgoedbankmeetjesland.be/ verschijnen

 

Daar wil ik meer over weten!

Niet alle foto’s en interviews die in het SAVA zitten worden gepubliceerd op de site. In tegendeel, wat je op het internet vind is slechts het topje van een grote ijsberg. Mensen die meer willen weten over een bepaald onderwerp, kunnen het archief op aanvraag verder raadplegen.

 

Wijs man! Doar wille 'k uook an  mee doen!

Wij zoeken medewerkers die ook gebeten zijn door het Sleinse virus. Wil jij ook mee op zoek gaan naar feiten en verhalen? Contacteer ons:
Sleinse FilmKlub:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Sleins AudioVisueel Archief:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Joris Laroy, Sleidingedorp 5a
Joris De Wildeman, Weststraat 144