SFK

De vergaderingen gaan door in de polyvalente zaal van Ave Maria, Hooiwege 1 om 20u00. Altijd de eerste en derde vrijdag van de maand. Niet in juli en augustus en op feestdagen.

Altijd welkom!

 

SAVA

De werkvergaderingen gaan wekelijks door in ons atelier, Sleidinge-dorp 5a (achteraan aanbellen), telkens op een andere dag en tijdstip. Wie geïnteresseerd is om eens langs te komen, informeert best eerst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je bent altijd welkom!

 

De Open Monumentendag van 11 september 2011: 230 wandelaars gingen mee op ontdekkingsocht om alles te weten te komen van d'édnen en d'ijzeren, de twee partijen die Sleidinge verdeelden tussen de twee wereldoorlogen.

 OMD Gids Etienne doet het verhaal van den èdnen. Vlnr Jan Ghysbrechts, Ettiene van de Velde, ? , Lien Eyerman, ?,?, Christianne Persan, dochter en vrouw van Pierre Ghysbrechts, Martine Willems, Pierre Ghysbrechts, ...) (Bron : Patrick Mommens, foto 2292)

OMD Gids Etienne doet het verhaal van den èdnen. Vlnr o.a Jan Ghysbrechts, Ettiene van de Velde, Lien Eyerman, Christiane Persan, gezin Pierre Ghysbrechts, Martine Willems)

Verenigingen die deze wandeltentoonstelling voor hun leden willen organiseren, kunnen steeds bij ons terecht!

Deze wandeling kreeg ook een nog een verrassend staartje. Dank zij Gino Van Herzeele kwamen we in contact met Marc De Greve, die nog steeds in het bezit bleek te zijn van de vlag van de Sint-Ceciliaharmonie. Hij schonk dit vaandel uit 1932 aan het SAVA.

 

De twee Jorissen krijgen de vlag uit handen van Marc De Greve (Bron : Sava)
De twee Jorissen krijgen de vlag uit handen van Marc De Greve

 

 

 Sava en filmklub nodigden de nostalbus uit op de oktoberjaarmarkt van 2010


Sava en filmklub nodigden de nostalbus uit op de oktoberjaarmarkt van 2010

 

 Kerieuzeneuzn


Kerieuzeneuzn

 

 

De website werd in de gemeenteschool voorgesteld...
De website wordt sedert 2010 jaarlijks in de gemeenteschool voorgesteld...

 

...en in de bijenkorf.
...en in de bijenkorf.